Idag är det tisdag och på torsdag morgon går planet hem mot Sverige igen, allt går så fort att man knappt hinner stanna upp och njuta av nuet. Just nu är klockan kvart i tio, Simon är nere och tränar på gymet och varje gång han är där får det mig att tänka på tisdagen den 22 November då vi ska åka till Akademiska sjukhuset i Uppsala, även om jag vet att vi bara ska få massa information om hur allt kommer att gå till, börjar den där jobbiga klumpen i magen att växa, ussh ja nu ska jag glömma det för en en stund och njuta av dom sista dagarna här i Thailand.

Idag har vi inget planerat vi får se vart det leder, vädret på tv visar 36 grader varmt och lite moln och det är precis så det ser ut när man tittar ut genom fönstret. Poolen en liten stund och sedan blir det nog stranden och i eftermiddag kanske en liten utflykt. Jag flår överallt just nu, så jag kommer nog att komma hem till Sverige lika vit som jag var när jag åkte, har bara varit borta nio dagar och ömast skin = )

I går fick vi ett lite MMS från Sverige och Calvin, han höll på att baka pepparkakor som han skulle bjuda farfar på som dom bjudit ner på fika. Simons pappa, Bo bor hemma hos oss nu när vi är borta, det är skönt att någon ”passar” huset, tar in posten, vattnar blommorna och tar hand om Melka vår ena katt som bor inne hos oss.

Åhh vad man längtar hem när man ser lilla Calvin stå där med förklädet och plåten med pepparkakor som han har bakat, Gullunge!!! Samtidigt skulle jag inte vilja åka hit med med två små barn, flygresan på 12 timmar hit och 14 timmar hem, det är lång tid i ett flygplan och när man såg alla som hade barn med sig på planet ner avundades man dom INTE. Sedan är det runt 30 grader varmt, det går knappt att vara i solen, så jag är glad att barnen stannade hemma.

På torsdag börjar Tjolöholms stora Julmarknad, konstigt att sitta här i värmen och tänka på Jul, men den närmar sig med stormsteg och på fredag bär det av mot Tjolöholm och Julmarknaden, det är såååå mysigt, förra året pratade Calvin om den i flera veckor, tomten var där och tog emot önskningar och kastade ut godis från balkongen, har ni inte varit där kan jag varmt rekommendera ett besök, men det är många som är där men man får en härlig julkänsla.

Ha en skön tisdag hemma i Sverige, ni ligger nog och susar sött på kudden vi den här laget .

Kram Tess