Då var vi hemma igen och det var skönt att sätta fötterna på svensk mark efter 14 timmars resa, dom sista tre timmarna var jäkligt sega. Man tittade på klockan hela tiden och som mest hade det gått tio minuter. Simons pappa hämtade oss på Landvetter där planet landade 16.40, (35 minuter försenat) och sedan fick vi ingen gate så vi fick invänta bussar och innan bagaget hade kommit var klockan redan 17.30, då var det dags att åka ut till Kungälv för att hämta upp Alicia och bilen och Simons mamma Maj. När vi äntligen kom hem, kom mamma och pappa med Calvin som var så glad och med sig hade han en motorsåg i pepparkaka som han och mormor hade gjort.

Tack Mamma & Pappa, Tack Maj och Malin med familj för att ni har tagit hand om vår små troll, vi är så tacksamma och inte nog med det, hem kommer två nybadade ungar med hela resväskorna fulla med rentvättade kläder, Ni är otroliga !!!

I går var vi ute på Tjolöholms Julmarknad, jag barnen och Simons mamma. Calvin träffade tomten och lämnade över sin önskelista, vi åkte häst och vagn, köpte två fina kransar att ha på dörren hemma och var i storstugan och åt lunch, sedan bar det av till ICA Maxi för att storhandla då kylskåpet gapade tomt. Sedan blev det lite kvällsmys men både jag och Simon somnade i soffan vid 21-tiden, vaknade 02 och var superpigga, jag somnade om en stund men Simon låg vaken till 05. Det är ganska jobbigt det där med jetlag, vid 17 tiden är vi så trötta att vi nästan somnar ståendes och mitt i natten vaknar man och kan inte sova, hoppas det rättar till sig snart.

Idag har vi styrt upp en liten fotografering för att göra årets julkort, det är ju inte det lättaste. Jag och Simon skojade när vi väntade Calvin och sa:

-” vi måste lova att aldrig skicka ut julkort med barnen i tomteluvor, det är ju så töntigt”

Men det är ju så att det är ju dom julkorten som är roligast att få, kort på allas söta ungar med tomteluvor och annat, så vi har helt enkelt fått erkänna, krypa till korset och själva skicka kort på våra barn i diverse utstyrsel detta år.

Först hade vi tänkt att vi skulle vara med alla fyra och katten, men herregud det var ju helt omöjligt att bara få en unge att sitta still så efter 230 kort gav vi upp, det får bli som det blir helt enkelt.

Ha en skön lördag

Kram Tess