I bland undrar man vad man håller på med, särskilt när det är december månad vinden viner i träden och det regnar på tvären och hela gården är full med geggamoja, ja det är inte så illa som det låter, men dom som inte bor på en gård tycker säkert att det vi bor i är en enda lervälling. I morse lämnade jag Calvin på dagis, lämnade Alicia hos mamma, åkte hem och släppte ut hästarna (i geggamojan), försökte lyfta upp vårt vita trästaket som blåst sönder, det slutade med att jag fick det över mig och det var skittungt, så jag fick dessutom ont i ryggen och i huvudet (tänk om grannarna såg mig, dom måste ha skrattat ihjäl sig där jag stod med ett helt staket över ryggen) tillbaka till mamma hämta hem Alicia, lite mat till henne, sedan började det regna på tvären, satte Alicia i sängen med babywatchen ut och släpade in tre hästar, in igen för att hämta Alicia som då hade somnat, väckte henne, ner i bilbarnstolen, i väg till dagis, hämta Calvin, mutade Calvin när vi kom hem med en extra tablettask på lördag om han satt snällt i bilen med Alicia medan jag tog in de hästar som var kvar ute, i väg till Lollipop för att handla frimärken, ut med båda barnen, in i affären handlade frimärken, ut igen och in i bilen, hem och ut med barnen och in i huset och så var det dags för utfodring igen, Pusst !! Vad håller man på med? Men jag kan inte skylla på något, jag har valt det helt själv så man ska inte klaga. Hästar är mysiga = ) och barn med för den delen.

Lilla Alicia har fått två små tänder som sticker upp som små gryn i underkäken, så söt!

Hon har blivit jätteduktigt och vet både var lampan och klockan är och pekar dessutom på våra bröllopskort i köket och säger pappa och mamma. I går fick hon tag i en knäckform som hon satte i halsen fy vad läskigt, jag fick stoppa ner fingrar i halsen tills hon kräktes, då känner man sig som en dålig mamma att man inte sett den där knäckformen på golvet som höll på att kväva henne, ussh nu ligger alla knäckformar i papperskorgen.

Jag ligger lite efter när det gäller mitt julpyssel men det går sakta framåt, man har ju inte så mycket tid till det där annat än när barnen har somnat och det är ju inte alltid man är så pigg då. I går kom en ny häst till stallet, det är en liten tjej som heter Alva som har flyttat in med sin ponny Daleandra, och på lördag kommer dom två sista hästarna och sedan är det knöfullt igen.

I morgon kväll ska mamma och jag åka till Ullared, utan barnen, ska bli så skönt. Jag har inte varit där en enda gång utan barnen sedan Calvin föddes och det är ju inte alltid så kul bland allt folk, eller snarare tanter som kör på en med kundvagnen.

Julklapps listan betas sakta av och det är inte så många kvar faktiskt, Jag har hittat en superbra julklapp till Simon som jag hoppas att han kommer att älska, den är lite som en morot också, något att se fram emot efter operationen mer kan jag inte avslöja, han kanske läser det här = )

Idag har jag också beställt ett lass med makadam, det kommer en lastbil och leverera det i morgon, dessutom har jag tagit tag i återställandet av vår gräsmatta, så i morgon kommer det en kille från Särö Trädgård som ska titta på vad som behöver göras och sedan hoppas jag att jag får en offert som ska skickas till Trafikverket för godkännande och sedan kanske, kanske kan vi få ordning på torpet igen.

Ha en bra dag i rusket

Kram Tess