Det går fort fram till Jul nu, i dag var det dags att skrapa rutorna på bilen när vi skulle åka till dagis och vist är det skönt så länge det är plusgrader i alla fall när man har hästar, men nu får det gärna bli kalt och komma lite snö, det ska vara vitt på julafton eller hur? Annars brukar ju jul och midsommar oftast ha samma väderlek 7 grader varmt och regn = ).

I torsdags kom ett stort rosa kuvert i brevlådan, oftast är det ju reklam och räkningar som ligger i brevlådan nu för tiden, så när det kommer handskrivna brev eller annat blir man ju så glad, Det stora rosa kuvertet innehöll ett stort tack kort från Charlotta och Ola, massa fina kort på mig och Simon och på tärnorna fick vi med och en skiva med ett bildspel från bröllopet, nästan så man fick en tår i ögat igen när man såg och mindes tillbaka.

I helgen har vi varit på pysselkalas hos Anna, Tony och Emilio, det blev middag och pyssel och julgodis och massa bus, i går var vi på släktkalas hos min farmor, hela tjocka släkten fastrar, och farbröder, kusiner och kusinbarn, så det var fullt upp kan man säga.

Simon mamma har varit och hälsa på i helgen och som alltid är hon så gullig och hjälper till med det mesta, jag har nästan fått klart mitt pepparkakshus det saknas bara fönsterluckor och dörren och lite rök i skorstenen.

Det var en lite snabbsummering av helgen, nu är det dags att bege sig in till Kungsbacka där dom sista klapparna ska inhandlas och sedan till dagis för att hämta Calvin, efter det blir middag och stalltjänst = )

Ha en bra dag mina vänner !

Kram,Kram Tess