endast tomten är vaken.. eller hur, då kom den första snön och vist är det vitt på taken men det får gärna komma lite till så man kan åka pulka = )

Idag är det dags att släppa ut hästarna igen, tycker inte jag gör något annat, stackars Elin i stallet har fått lunginflammation så hon ligger i sängen och vilar så jag har tagit hennes utsläpp, sedan har det ju varit några tomma boxar i stallet så jag har i princip släppt ut hästarna fyra dagar i veckan sedan början av oktober men nu är det fullt i gen så nu ska det snart bara bli en dag i veckan, skönt! inte för att jag är lat på något sätt utan det är fruktansvärt jobbig med två barn som man ska ta hand om samtidigt, det är ju liksom inte bara att lämna dom inne och gå ut och det tar nästan 40 minuter och släppa ut nio hästar, så det är bökigt som bara den. Härom dagen fick jag sätta barnen i bilen köra en sväng tills Alicia hade somnat och sedan sätta på Meckar Micke i bilen till Calvin, men det slutade med att filmen var läskig och Calvin började skrika och gråta, väckte Alicia och så var det kört. Tror det tog närmare en och en halv timme innan hästarna var ute, men som sagt jag har ju all tid i världen.

Simon är på kundresa och kommer hem på torsdag och i går fick jag en ny pepparkaksdeg av mamma så jag vet vad jag ska göra, jag älskar att baka pepparkakor det går ju så fort och många blir det att äta sedan med grönmögel ost på hmmmm.

I går kväll var jag ute i stallet hela kvällen, måndagskvällar har jag fått ledigt från barnen och spendera i stallet, det är den dag som vi vet att Simon alltid är hemma, så det är skönt att gå där och skrota, frisera hästarna, putsa och göra allt det där som man inte hinner annars, utan att stressa, det tråkiga är att det sällan är någon i stallet så sent så man är oftast själv. men sedan Nella flyttade in så brukar jag få lite sällskap, och det är trevligt.

Vecka 5 ska vi åka till Sälen, det ska bli så kul. Vi åker upp med Andreas, Lena och deras två små tjejer Isabelle och Mikaela. Det är verkligen något jag ser fram emot. Deras barn är lika gamla som våra och det är alltid roligare när man vet att barnen kan leka och ha kul i hop dessutom. För två år sedan var vi uppe i Sälen med dom och det var toppen på alla sätt även om vi åkte på magsjuka, stackars Lena var så dålig så hon svimmade på golvet, den enda som klarade sig var jag… peppar , peppar och appropå kräks och spyor, så hade dom skickat hem två barn från dagis i går som hade kräkts, så nu är det igång min värsta SKRÄCK….

Nog om blaj för idag dags att tag tag i dagens sysslor, om jag ska hinna färdigt till jul.

Ha en riktigt bra dag i snön och kör försiktigt ni som ska ut på vägarna.

Var rädda om varandra

Kram Tess