Vaknade vid åtta tiden och trodde det var mitt i natten, konstigt Simon var borta. Men han hade åkt vid 6 tiden, fodrat hästarna och hunnit träna en timme innan jobbet, så han var inte försvunnen.

Nattens storm har gett oss härligt helg arbete eller snarare ”fredagskvällsjobb” det är bara ut med motorsågen. Japp jag hade rätt, viste väl att jag ställde bilen under ett starkt träd. Däremot har en gammal tall som står uppe vid ärtans hage gett med sig och trillat över staketet och blockerar tre andra hagar, hästarna får nog ändå stå inne idag, men i morgon vill dom ju ut så det är bara att börja såga. Tur att det trillade åt rätt håll, annars hade vi haft det på hela tomten och kanske på huset, så tur i oturen = )

Jag ska nu åka och hämta barnen hos mamma och innan dess ska jag åka förbi kyrkogården och tända ett ljus på mormors grav, senare ska jag åka ut till Hissingen och hämta Marions bil hoppas att den är klar, jag ringde precis men ingen svarade så det är bara att jaga på. Handla lite mat på vägen hem och sedan blir det stallet och efter trädsågningen fredagsmys.

Jag ringde precis ner till mamma och Calvin svarade,

– Hej mamma, jag är hos mormor och du får inte komma och hämta mig, Hejdå!

Klick !

Jag antar att han har haft det bra hos mormor!

Ha en bra dag i busvädret!

Tess