20 december och snart é det jul i vårt hus = ) gårdagen bestod av att lämna Calvin på dagis och sedan bums hem för att slutföra julgodisbaket. Det blev chokladkola, snöbollar, chockladbräck med hasselnötter och marshmallows och ännu mer knäck. dessvärre jobbade Simon hemma så det försvann en hel del ner i hans mage, han är vrålförskyld och jag tror inte att någon är så pigg på att bli sjuk till jul, så han får hålla sig hemma.

När baket var klart var de dags att åka och hämta Calvin på dagis, han var så glad när jag kom. Han berättade att tomten hade varit där och lämnat julklappar till alla barnen och han hade fått en stickad mössa, ja det var sant på dagis hade dom firat jul med julmat och lekar och tomten hade kommit och delat ut jättefina stickade mössor till alla barn, gud vad dom é gulliga, det är verkligen ett kanondagis.

Efter dagis bar det av mot Romelanda för att hämta hem Alicia som varit där hela helgen hos Simons syster Malin och farmor Maj har nog varit där en hel del med = )

Idag har det inte blivit så många knop gjorda än så länge i allafall. Simon sa precis att han måste jobba i mellandagarna även om han hade tagit ledig några dagar, ussh jag blir så trött på sådant, på julen tycker jag att man ska vara ledig och umgås med sin familj och nu hade jag ställt mig in på att han skulle vara hemma, men det sket sig. jaja det blir säkert bra ändå, besvikelsen lägger sig säkert om någon timme eller så.

Vad ska ni göra på Nyår? Jag har ingen aning vad vi ska göra, vi har dom senaste fem åren förutom förra drabbats av allt från kräksjuka till influensan till gravidillamående, ett år stod jag och Simon i pyjamas på altanen och skålande sedan var bums i säng (tror det var det året när vi hade influensan och var svindåliga) förra året var jag ju gravid med Alicia, men mådde just på nyår ganska bra, vi var nere i Varberg hos Tomas & Olga och firade nyår, det var jättetrevligt. Mamma & Pappa är ju borta på nyår i år och det är inte många som vill ha stalltjänst den kvällen, så vi kommer att få vara hemma och det är ganska skönt, kanske lite trevligt sällskap och middag vad vet jag. Nyår är ingen speciell högtid för mig, vet inte varför, jag skulle kunna vara en sådan där som kunde tänka mig att jobba hela nyårsdagen och kvällen om jag nu hade ett sådant jobb som krävde det.

Hur som, nu ska jag ta mig i hampan och få något gjort idag, kanske en sväng i stallet medans barnen sover låter som en bra idée.

Kram Tess