Nytt år, nya möjligheter, heter det inte så? Idag är det tisdag och redan den 3 januari 2012.

Nyår firades in ordentligt hemma hos Monika på Finnagården tillsammans med familjen Strandberg och Marion, god mat, trevligt sällskap och sent blev det och det var inte jättekul när Calvin vaknade vid 6 tiden och man bara hade sovit 2 timmar, det blev minst sagt en seg dag.

I går städade jag och barnen ut julen hemma med blandade känslor, man är lite trött på alla tomtar och julsaker men samtidigt är det ju så mysigt. Men, men nu är allt bort städat och ligger i sina lådor på vinden och väntar på nästa jul.

Istället var vi och inhandlade lite tulpaner och satte på bordet, och vips så känns det genast som om det är på väg mot vår även om det är långt kvar. På kvällen blev det mer av tulpaner då Simon kom hem med två buntar till mig, så nu är det fullt i hela huset med härligt vackra tulpaner.

Denna veckan är ganska lugn, det händer inte så mycket och kanske borde vi ta oss i hampan och hitta på något, Simon jobbar hela vecka förutom på fredag och har jobbat alla mellandagar utom tisdagen den 27:e.

Jag har fått en rapport från Eamon Hickey att Atlanta sköter sig bra och är jätteduktig, så det ska bli spännande att åka och hälsa på om ett tag och se hur det går.

I går kom Simon hem och klagade över att han hade ont i magen och genast börjar man fundera, så varken han eller jag har nog sovit så gott i natt. I morse så mådde han dock bra igen så då känns det genast lite bättre. Konstigt nog förknippar man all magont med hans sjukdom, men man kan ju faktiskt ha ont i magen av fler anledningar, men så blir det i alla fall.

Ha en riktigt bra tisdag mina vänner och tänk att jag inte har ätit godis på tre dagar, det är nog rekord, så än så länge går det hyffsat bra med mitt nyårslöfte. = )

Kram Tess