..ett bra namn på en storm, en riktigt buse det där, varken jag eller Simon har sovit så bra i natt heller men kanske av den anledningen att det kändes som om man vilken sekund som helst skulle få ett träd genom hustaket, efter nattes storm är det dock bara några takpannor på huset och stallet som har gett sig av, alla träd är intakta och även allt annat.

Idag ska vi nog ta oss en sväng och komma hemifrån för barnen börjar bli rastlösa, i går var ju inget toppen väder att vara ute i, vi var ute en timme sedan började det spöregna, Calvin börjar undra när han ska få gå till dagis, så han är nog lite leksugen och leka med mamma är inte lika roligt.

I morgon ska vi till skogskyrkogården i Kungälv på urnsättning klockan 15.00 och sedan blir det middag eller fika i Kungälv med Simons mamma och systrar med familjer.

På fredag kommer familjen Lorentsson/Karlsson hit om vi har tur och äter lite middag, vi ska ju åka till Sälen i hop om några veckor, det ska bli jättemysigt och roligt. På söndag kommer familjen Antonsson/Gudkova hit, vi har inte setts på evigheter deras två små killar Lukas & Adrian är lika gamla som Calvin & Alicia.

Nästa vecka är det fullt ös igen Jag ska på läkarbesök på tisdag, Simon åker med jobbet till Hemsedal på torsdag och kommer hem på söndag kväll, Calvin fyller tre år på torsdag och på söndag är det tänkt att ha ett litet barnkalas och sedan dyker det alldeles säkert upp annat.

Nu ska jag sätta mig och diktera ett mail till Akademsiak sjukhuset i Uppsala, som sagt men måste ligga på och vara en sådan där ”jobbig jävel” om man ska få veta något och det spelar ingen roll om det gäller trafikverket eller sjukhus, på dom bara = )

Ha en skön dag i blåsten och här skiner faktiskt solen just nu så det finns hopp!

Kram Tess