Stackars Alicia, jag har tyckt att hon é lite väl gnällig det sista inte så konstigt kanske när jag tittar i munnen håller hon på att få fyra nya små tänder samtidigt, så hon har nog kanske lite ont eller snarare skitont.

Idag har jag varit på Ullared, det var inte en människa där, nästan helt tomt på parkeringen, jag bytte några julklappar Calvin hade fått två likadana och Alicia en jättesöt nalle med nattlampa som inte fungerade, men vi fick en ny så lyckan är total! köpte lite annat också när jag ändå var där så som dusch tvål, sköljmedel, lite vantar till barnen och några lampskärmar. En Bobbycar till Alicia i födelsedagspresent blev det med, Calvin har ju en och det bråkas konstant om denna bil, så snart har dom varsin frågan är om bråket kommer att upphöra.

I kväll ska jag hem till Ulrika på lite tjejfika och sedan om jag hinner måste jag åka till Ica Maxi och storhandla, kylskåpet gapar tomt. Calvin öppnade dörren i går när jag vara nere i stallet på kvällen och skrek – Mamma, det finns ingen mat i kylskåpet, jag är hungrig ! så nu vet hela Onsala att familjen Törnell/Gustafson behöver handla.

I morgon fyller vår lilla Calvin tre år, tänk att det har gått tre år sedan han föddes, ussh tiden går alldeles för fort. I går kom Alicia årsbok, den blev jättefin. Calvin fick en bok med bilder från hans första år och då var jag ju tvungen att göra en till Alicia med, nu är det bara familjens årsbok för 2011 som ska bli klar, detta året har det hänt extremt mycket och jag har fått sålla hårdare än någonsin för att få plats på de 100 sidorna som är max i boken. Dessutom har jag fått lägga nästan varje uppslag med max antal bilder och då har jag 400 bilder kvar som jag inte får plats med. Jaja det är så det är, jag måste helt enkelt bli bättre på att radera.

Årsboken har jag gjort varje år sedan 2007 så vi har snart 5 stycken böcker med bilder sedan dess, det är jättekul att ha, så det kan jag verkligen rekommendera, nu för tiden så framkallar man ju inte kort och sätter i fotoalbum på samma sätt.

Simon åker till Hemsedal med jobbet i morgon för att åka skidor och jag är inte alls avundsjuk, nej vad är en weekend i Hemsedal, förmodligen jättetråkigt och långt är det också, nej jag har det nog bättre hemma, eller ? Nej det har jag inte jag vill också åka skidor och ha kul. Men jag unnar Simon det till 100%

Ha en skön dag eller eftermiddag !

Kram Tess