Det kan ju verka konstigt men det är så det är, idag fyller också två andra små söta tjejer tre år. Det är Olivia och Tindra! Olivia är dotter till min vän Anna Attvik och Tindra är dotter till Simons arbetskamrat Malin som nu mer också är en väldigt god vän till mig. När vi var gravida hamnade vi i samma föräldrargrupp, konstigt helt ovetande om varandra.

Malin och Jörgen skulle ha Tindra på annandagen den 26 december och Anna & Robert skulle ha Olivia den 12 januari och jag och Simon skulle ha Calvin den 15 januari. Vi skojade om det vid flera tillfällen att det skulle vara kul om vi kunde träffas på BB, men vi insåg ju att den sannolikheten att Malin skulle gå över 17 dagar, Anna skulle få på utsatt datum och jag skulle få tre dagar för tidigt var näst intill obefintligt.

Och vad händer jo, alla tre vänner får barn på samma dag den 12 januari på samma förlossning och hamnar bredvid varandra på BB.

Calvin är ju född med kejsarsnitt måndagen den 12 klockan 08.27, Jag vet att Malin skulle ner till förlossningen samma dag för kontroll, vi skojade om att vi kunde sammåka ner, men vi skulle vara där så tidigt. När vi kommer ner har jag ingen aning om att både Malin & Anna redan är där på förlossningen.

På kvällen uppe på BB, säger Simon helt plötsligt, det låter som Anna utanför dörren och när vi öppnar står Anna & Robert där med lilla Olivia, dom har fått rummet mitt över oss dom säger också att dom har träffat på Malin och Jörgen nere på förlossningen och dagen efter har vi även lokaliserat Malin och Jörgen som hamnat lite längre bort i korridoren. Vi ber om att få flytta om lite och jag och Malin delar till slut rum, vist är det helt osannolikt.

Vi borde köpt en trisslott den dagen, tre små goingar på samma dag.

Så stort grattis Olivia & Tindra på födelsedagen = )

Kram Tessan