Klart att man måste ha godispåsar på ett barnkalas sedan kan man ju välja vad man vill lägga i dom, frukt är ju också godis var det någon som sa, men tråkigt = ) säger en sann godisfanatiker.

I går fick jag i alla fall fixa godispåsarna som ska fiskas upp ur fiksedammen på barnkalaset idag. Dom blev jättefina och är jättelätta att göra även om det kanske inte ser så ut, men jag ska ge er några tips hur man gör.

Köp några presentpåsar, genomskinliga cellofan eller plast finns oftast på Bokia eller Panduro och på Ullared ( där finns allt till dessa påsar) Man behöver 1 st färgat eller mönstrat papper 15X14 till varje påse, eller man kan göra dom hur stora eller små man vill bara dom passar påsen, sedan är det bara att vika pappret dubbel och dekorera/ klistra på några stickers eller blommor och namnen häfta fast pappret på påsen och så är det klart = )

Sedan kan man använda spillet av pappret och göra placeringskort, hur lätt som helst, har man sakerna hemma tar det inte så lång tid, tror det tog mig 45 min att göra 8 påsar och 8 placeringskort, Ok sedan kanske man ska tycka att det är kul också och det gör jag.

Här är dom klara !