Då var barnkalaset i hamn ; ) Calvin tyckte det var så roligt när alla kompisarna kom, han väntade och väntade hela förmiddagen på att klockan skulle bli ett. Den sista kvarten satt han i trappan och tittade ut genom fönstret och frågade flera gånger om kompisarna inte skulle komma snart. Sedan slog klockan ett och huset fylldes med massa små söta tjejkompisar med fina klänningar och flätor och tofsar i håret och Calvins kompis Wilmer från stallet. Sedan var det fullt ös i två timmar, sex vilda treåringar en ett och ett halvt och en fyraåring och några småsyskon på drygt ett. Tur att farmor var här annars hade det nog gått käpprätt åt skogen.

Massa fina presenter fick han med, Alfonbok, en MP3 spelare, en buss, en traktor, tatueringar, ett fiskespel där man ska fiska upp små fiskar när dom gapar fick han och det spelet gick varmt hela kvällen, dessutom har det också fått sova i sängen hela natten och i morse skulle han ha med det till dagis.

Idag är det lite lugnt Simons mamma åkte för en timme sedan och jag har kört Calvin till dagis och fixat klart stallet. Calvin skulle till skogen idag (dom är ju där varje måndag) så jag ska snart åka dit och hämta honom.

Simon kom hem sent igår från Hemsedal och åkte till jobbet tidigt i morse så jag har knappt hunnit prata med honom, men det finns det kanske lite tid till i kväll vem vet = )

Ha en härlig vecka mina vänner !