Glömde ju skriva att jag har fått svar i från Akademsiska Sjukhuset i Uppsala. (där slapp dom att åka i den bruna bingen med matrester) Ida som tjejen heter som ska ta hand om Simon efter operationen och som är vår kontaktperson skickade ett mail och svarade på mina frågor.

Jag fick veta att någon operation förmodligen inte kommer att bli av mellan januari och mars, som det ser ut nu, men jag skulle höra av mig i vecka 7 då har dom gjort en planering för vårens operationer. Något som var positivt var att man inom kort även ska börja att genomföra dessa operationer även i Stockholm, så köerna under våren, om dom kommer i gång, kommer att minska något. Så vi gissar att Simon kommer att opereras någon gång i April och snarare i slutet. Men efter vecka 7 så skulle jag få ett datum i alla fall, så får vi se hur det går.

Hon var även gullig och skrev att om vi vill planera in något som vi vill göra så ska vi bara meddela datumen till henne så ser hon till att det inte krockar med operationen, eftersom det kan vara påfrestande att inte kunna planera in vissa saker som man vill göra.

Jag återkommer i ärendet, det kan jag lova !

Kram Tess