Alicia har lärt sig att pussas, hon é så söt, jag får massor av pussar av henne och då blir Calvin avundsjuk och ska också visa att han kan pussas. Kan inte bli bättre = ) Pusskalas har vi här hemma.

I går var jag uppe på ridhuset och tittade på Ulles träning (hoppträning med häst) helt oplanerat blev det då Magdalena ringde och hade glömt sitt träns, så jag åkte dit med tränset och då kunde man ju inte åka hem igen utan var tvungen att stanna och titta. Dessutom träffade jag massa roliga människor som Monika och Fredrika som alltid har något roligt i bakfickan. Carolines häst gillar inte att åka trailer dessutom så jag stannade och hjälpte Monika att lasta innan jag åkte hem.

Jag och mamma var en sväng på Ikea i går också, inhandlade lite teskedar, vet inte var dom tar vägen, men det finns aldrig tillräckligt när man ska ha dom. Det är som med strumpor dom bara försvinner någonstans och kommer aldrig tillbaka.

Idag fick jag ett mail från Jenny Sandberg, fotografen. Hon är så gullig och jag är så glad att jag träffade henne en dag nere i Lund (eller kanske snarare Bjärred där hon bor) den där dagen innan vårt bröllop. Hon har ju fotograferat både vårt bröllop, våra barn och hästar och nu kommer hon också och ska fotografera vår hem som ska användas i något reportage. Hon är jätteduktig och jag tänkte försöka få henne att komma upp i sommar och göra en liknande fotografering som vi gjorde i sommras. Så hör av er om ni är intresserade jag har redan ett gäng på listan, men om vi blir många kanske hon kommer.

Nu ska jag ta med mig Alicia och gå ner till mamma och hämta Calvin, han är och hälsar på hos mormor i dag och sedan ska vi hem och baka. I morgon kommer ju släkten på kalas. Det blir en jättegod matpaj som jag åt hos Anna Attivk för säkert sex sju år sedan och jag har gått och tänkt på den sedan dess, men nu har jag fått receptet av Annas mamma Eva, så nu ska här lagas paj, det enda jag kom ihåg var att det var nötter i och det visade sig vara en Spenat och Valnötspaj. Till efterrätt blir det en Chokladkaka med kokostosca sååå god, den åt jag för första gången i foajén på BB i Varberg när Alicia föddes. Ola & Charlotta hade bakat och tagit med sig när dom var nere och hälsade på.

Ni ska få recepten på både pajen och kakan, jag lovar ni blir inte besvikna = )

hmmmmm.

Ha en härlig Fredag !

Kram,Kram

Tess