Då var släktkalaset över och i söndags var vi på barnkalas hos Olivia som också fyllde tre år den 12 januari. Calvin tyckte det var jättekul men det var nog lite läskigt med björnen sover. Han sa på söndagskvällen : -mamma ! ”Olivias pappa är en snäll björn” för att försäkra sig om att så var fallet.

I söndags skottade jag och Magdalena paddoken för hand, det var bannemig jäkligt tungt på slutet, men det blev bra och senare körde även Simon och pappa en sväng med traktorn så att vi kan rida i paddoken trotts minusgrader och snö.

Igår var det fullt upp, jag lämnade Calvin på dagis och åkte sedan in till Göteborg med mamma för att uträtta några ärenden, tillbaka och ut i skogen för att hämta Calvin, sedan han jag precis hem och hämta trailern och lämna barnen för att möta upp Magdalena på Åby där vi skulle hämta salt till ridbanan, sedan lastade vi salt i säkert en halvtimme och svintungt var det. När vi skulle åka hem hade Magdalena tappat sina bilnycklar och efter en stunds letande och utan resultat åkte hon med mig hem.

Hemma körde vi ut nästa allt salt på ridbanan och medans Magdalena harvade, mockade jag stallet. Så lagom trött i armarna vid 18.30 tiden var det bara att hoppa i träningskläderna och åka och träna. Armarna var som spagetti på träningen, men det var skönt att röra lite på sig.

Idag kommer dom hit och gör en brandinspektion det är en sotare och någon mer som ska dyka upp vid 12-snåret så får vi väl se vad dom säger, jag har ingen aning om vad det innebär.

Ha en skön dag i solen

Tess