Den gick fullkomligt åt skogen, tydligen har vår skorsten en 90% vinkel i en av kanalerna där det samlas smuts och blir det fullt där kan det börja brinna, så vad gör vi nu? Jo vi får ta hit en skorstens firma som kommer och öppnar upp skorstenen på vinden och gör en lucka där och rätar ut vinkeln, sedan kommer dom tillbaka och gör en ny besiktning… pusst låter dyrt, svindyrt.

Jag håller på att leta efter nya knoppar till Alicias garderob, jag behöver 4 stycken och har letat efter det ganska länge men får aldrig tummen ur. I går hittade jag några söta på Attiralj http://www.attiralj.nu/hangare-knoppar men jag kan inte bestämma mig för om det blir dom rosa med vita prickar eller dom med bokstäver, sedan blir den rosa krokhängare med, men jag ska byta ut guldkrokarna till vita.

Idag ska jag fortsätt att packa, måste säga att jag än så länge ligger i fas, kanske till och med lite före i planeringen. Barnens väskor är färdigpackade och deras ryggsäckar med leksaker är också klara, min väska ska bara kompletteras med en nessisär, resesängen, barstolen, pulkan, sängkläder är framtaget, kamerorna är laddade, skidor är bokade och en lite överraskning är bokad till onsdag klockan 15. Skidboxen är på taket och allt är tvättat, stallet är fixat, mamma & pappa kommer att fodra, ta hand om katten och vattna blommor och snälla Magdalena tar hand om Ärtan, Atlanta är fortfarande på träningsläger hos Eamon, så det som återstår är bara maten som ska handlas in i morgon och lite småsaker.

Ha en bra fredag !

Kram Tess