.. och ner som en pannkaka ! Så kan man nog sammanfatta semestern så här långt.

Igår hade vi en fantastiskt härlig kväll, när alla barnen somnat, satt vi ute i -12 grader med mössa på huvudet och badade jacuzzi, så mysigt. Det var helt lugnt och stilla ute, lite lätt snöfall så man fick små fina snöstjärnor som fastnade i mössan. Vi badade bastu och Simon körde en Aufguss med doft, sedan rullades det i snön, dracks öl och badades fram till 12 tiden på natten. Så mysigt. Idag har vi varit i Lindvallen, barnen har åkt skidor, pulka och snowracer, vi har fikat i Lodgen och åkt mer skidor, ätit på Mc Donalds och sedan begav vi oss hem för att åka pulka hemma.

När vi svänger upp på infarten, kräks Isabelle ner hela bilen, så nu är det igång igen. Stackar Lena & Andreas, som kom hit upp friska och förmodligen har blivit smittade av oss. Nu går vi alla runt på nålar tysta och känner efter om vi mår illa och det är klart att man gör ussh. Jag hoppas att lilla Isabelle blir bättre och får sova gott i natt och att ingen mer blir smittad.

Tur att vi har en tvättmaskin, den har fått bekänna färg sedan vi kom i söndags.

Vi håller nu alla tummar vi har även om det känns fruktansvärt tråkigt det här. Vi som skulle ha en härlig resa tillsammans och umgås, det blev rena sjukstugan i stället.

Här kommer i alla fall några kort från förmiddagen idag.

Kram Tess