För varje dag som går vet man att det är en dag närmare Simons operation och det är snart inte så långt kvar om det nu är så att han ska vara opererad och klar innan maj månad.

I natt drömde jag att han redan var opererad och när jag kom och skulle hälsa på så hade han bara ett litet plåster på magen, konstigt! tänkte jag, dom skulle ju öppna hela buken, sedan kom läkaren in och var mycket allvarlig. Han sa att dom inte hade hittat något i buken, men att Simon hade cancer under gommen och att han bara hade tre dagar kvar att leva. Usssh vad hemskt, ja det omedvetna kan man inte styra över, även om man just nu börjar känna att klumpen imagen börjar göra sig påmind allt oftare.

Idag har jag börjat kolla upp patienthotell/sjukhushotell jag har ringt till fyra hotell som ligger relativt nära Akademiska, men så billigt vet jag inte om det var. Jag räknade ut om jag skulle vara där de tre veckorna som Simon ska ligga på sjukhuset, skulle notan bli 18.690:- och då är inte resor och mat inräknat bara boende. Borde ju vara billigare att hyra en lägenhet om det nu finns och går. 890:- per dygn för mig och barnen i ett dubbelrum med extra säng och då kostade inte extrasängen eller barnen något, så om jag åker helt själv blir priset det samma.

Det är ju lite annat som ska planeras också, Jag vill ju gärna vara där uppe när han vaknar även om han kommer att vara väldigt dåligt, om det skulle hända något vill man ju inte vara 45 mil bort, samtidigt så vill jag inte att barnen ska hälsa på förrän han är ganska bra, men jag vill ju heller inte sitta i Uppsala helt själv, gå runt där och fördriva tiden när man mår dåligt dagarna i ända känns inte bra, och om barnen är hemma är ju också mamma förmodligen hemma och passar dom, så vi får se hur vi gör med det.

//

Tess