Ja, det är precis vad vi är, herregud! Hur blir det så här? Vi är ju inte ens gamla! Stackars barnen är så förkylda snoret rinner ur dom små näsorna hela dagarna och på nätterna hostar dom så man tror att lungorna ska komma upp. Stackars Calvin har fått blåsor i munnen och har svårt att äta dessutom. Simon är också förkyld och går runt och grämer sig för att han inte kan träna inför operationen. Mitt knä är absolut inte bättre snarae sämmre, gå i trappor är en pina och när det lutar nedför. Då tittar man på Mot alla odds och känner ” för fanken klaga inte” se bara vad som händer ute i världen, krig och svält och människor som lider, vad gnäller jag över.

På torsdag åker jag ner till Eamon och hämtar hem Atlanta, ska bli sååå spännande. Äntligen en häst att rida på även om hon inte ska ridas så mycket och nu när hon kommer hem blir det lite vila för henne.

Nu är dom här igen och förpestar kvällen, dom härliga EPA-traktorerna. Therese! Bli nu inte en sådan där surkärring, låt dom köra runt på parkeringen timme efter timme och sladda och göra burnouter, sova kan du ju göra någon annan gång!!!!!! Ha en skön kväll, själv ska jag ta på mig hörselskydd och sura = )