I går gjorde jag det ! gick ut med dom fina blå skoskydden på parkeringen, det händer väl alla och nu var det min tur. Jag märkte det när jag kom utanför dörren och hade gått några meter och höll på att göra en ordentlig vurpa. Blåa platspåsar på snö är halt kan jag tala om, hoppas ingen såg mig, tänkte jag snabbt tog av dom och skyndade till bilen.

Ja, ja sådant händer även den bäste, hos läkaren var allt bra eller, vad ska man säga. Läkaren undrade om vi hade tänkt att skaffa fler barn och min följd fråga blev givetvis,

– Vadå går inte det ?

– Jo, det hade varit bra om ni gjorde det om ni nu vill, för när man har nervskador så behöver dom sig en skjuts på vägen så blir det bra.

– Ja ha så om jag föder ett barn till så blir jag frisk?

– ja så kan man ju säga, oftast blir det bra i alla fall.

Så jag få helt enkelt dras med mina nervskador om jag nu inte vill ha fler barn vill säga, nu är det inte så farlig, så det ska jag väl överleva = ) Hahah.

Idag hade jag lyxen att båda barnen somnade samtidigt, och det händer inte ofta ska jag tala om, så jag han både fixa stallet, salta, skotta och harva i paddoken, så nu är den fin att rida i lagom till Atlanta kommer hem i morgon.

Jag och Calvin har bakat chokladmuffins tills på söndag och sedan har Calvin och Alicia kört runt som vildar på sina bobbycars, herregud ! Det räcker att man säger ”Kör så det ryker” så springer Calvin och hoppar upp på sin bil och Alicia hon gör ju som Calvin sedan är det igång, genom köket full fart ut i vardagsrummet runda matsalsbordet, ut på verandan och sedan samma sväng tillbaka. Alicia har lite svårt att hänga med Calvin, men hon kommer snart att komma i kapp, envisare unge får man leta efter och gud som hon retas, jag förstår Calvin att han ger henne en snyting ibland, och då skallas hon tillbaka. Det blir nog en hårding av den lilla busen.

Barnen är hos mormor & morfar i natt eftersom jag ska åka tidigt i morgon bitti, så det ska bli sååååååååå skönt att få sova i natt. Calvin & Alicia hostar ju så på nätterna så man inte kan sova, så i natt har Simon sovit halva natten i Calvins lilla säng och halva natten på soffan och jag gjorde likadan natten innan. Calvin kommer ju och tar över hela sängen, sparkar och bökar och hostar, så det går helt enkelt inte att sova.

Idag fick Alicia tre jättefina födelsedagskort med posten, ett från familjen Lorentsson/ Karlsson (- förfasen Andreas!! kan du inte fria till Lena nu så ni kan gifta er, så jag slipper skriva Lorentsson/Karlsson varje gång det är ju så jäkla långt) ett jättefint kort från Tomas, Olga, Lukas & Adrian, tror det är Olga som ligger bakom det kortet, hon skriver så fantastiskt fint, ni skulle se! och så ett kort från faster Malin med familj. Tack snälla gulliga !

Nej nu ska jag mysa med min man, vi tänkte se en film och bara ta det lugnt på soffan, men jag vet hur det blir, båda sover innan klockan är nio, helt säkert !

Ha en skön kväll !

Kramar till er alla

Tess