Vilket skitväder rent ut sagt, jag var ute i morse och skulle släppa ut hästarna, men mina hästar fick snällt vara inne, en och en halv timmes tur i skritten och sedan in i boxarna igen och dom var nog lika glada för det.

Dessutom trillade jag på isen och slog mig ordentligt, både i ryggen och på benet, isen var ju stenhård och jag blev dyblöt, men det var skönt att komma in sedan.

Alicias lilla släktkalas i morgon är inställt, Simons förkylning som han har dragits med dom senaste två veckorna har blivit värre och nu ligger han med feber och klåda. Det började i går när jag kom hem från Marion, då hade han 39 graders feber och stora röda märken på halsen, fötter, händer och överkropp, han såg bannemig inte klok ut. Så jag och Calvin fick åka på kalas till Ola själva. Efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen så verkar det som om han har fått nässelutslag och klåda. Jaja vi får hoppas att han blir bättre snart.

I går var vi ju hos Marion åt semlor och firade lite födelsedagsbarn och sedan var det raka vägen ner till mamma & Pappa där vi skulle fira Ola som fyllt år. Ola hade gjort parmesanost soppa med vitlöksbröd (såååå gott, jag ska be om receptet) till förrätt och till varmrätt fick vi Chicken Thai och sedan det bästa av allt efterrätten en form av chokladkaka med after eight, mjölchoklad och Philladelphia ost med hallon och jordgubbar, mm smaskens.

Calvin fick en så fin målarlåda av Ingrid (Olas styvmamma) Han har målat och burit runt på den hela dagen och han var helt i från sig i morse när han kom in till oss och trodde att vi hade glömt lådan i går när vi åkte hem, men som tur var hittade vi den i bilen.

Alicia är hos Simons syster Malin i Romelanda och tanken var ju att dom skulle ta med henne i morgon på kalset, men nu blir det ju inget kalas, så då får hon ju snällt vara kvar där hela veckan = ), nej skämt och sido, det löser sig säkert

Jaha, ha en härlig lördag mina vänner, själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Simon ligger ju i sängen, Alicia är inte hemma, Ute är det skitväder, så det får väl helt enkelt bli mysdag på soffan, något som sällan händer hos familjen Törnell/Gustafson.

Kram, Kram

Tess