..eller inte !I går var den en bra dag, 8 mars som innebär Internationella Kvinnodagen och även min födelsedag. Man börjar dock närma sig en ålder som snart kanske inte är riktigt lika kul att fira som när man var liten och låg vaken klockan fyra på morgonen och väntade och väntade på att ”någon” skulle komma och sjunga med en bricka med ostsmörgåsar och paket. Hur som, dagen igår var toppen, Mamma, Farmor, Ola & Charlotta var här på kvällen och åt lite mat.

Jag fick ett jättefint halsband av Calvin som han hade gjort på dagis alldeles själv och han var såååå stolt. – Mamma , jag har gjort det helt själv, till dig ! Gullunge !

Det var också roligt att titta i brevlådan, det brukar ju bara vara räkningar annars, men i går låg det fyra födelsedagskort där, till MIG ! Yippie, det är så roligt att få kort och brev med posten. Jag kommer i håg när man var liten och hade en brevvän som man brevväxlade med, man gick och väntade på att posten skulle komma så man kunde springa ut till brevlådan och se om det låg något litet brev där. Gärna rosa med klistermärken på eller något fin brevpapper, ja det var tider det !

Igår när jag jag var på min lilla ”pussrunda”( jag måste alltid ta en sväng och titta till barnen innan jag går och lägger mig) så hittade jag katten sovandes bredvid Alicia i hennes spjälsäng, det såg så mysigt ut, där låg dom tätt intill och snusade i mörkret. Tur att vi inte har fått barn som är allergiska.

Idag ska jag gå på bio och äta middag med Marion på Bergakungen, vi ska se En gång i Phuket, det var en perfekt födelsedagspresent = ) och det ska bli så kul. I helgen blir det nog en hel del jobb här hemma, vi ska skära lite träd och buskar, Ja vet helt fel tid, vi skulle gjort det lite tidigare, men, men bättre sent än aldrig.

Alicia var på 1-års kontroll på BVC i går.( ni vet den tiden jag missade) Allt var bara bra hon följer sin kurva till punkt och pricka 9400g och 76cm lång och sedan klämde läkaren lite här och där och lyssnade på hjärta och lungor och sedan var det dags för vaccination. Två hugg i låret och några krokodiltårar så var det klart. Tror Calvin var mest nervös över att Alicia skulle bli ledsen, men det gick bra.

Idag är det fredag och när man jobbar som många av er gör, är det den absolut bästa dagen på hela veckan, man får gå hem från jobbet och har hela helgen framför sig, även om jag är mammaledig kan jag få den känslan av att det är fredag.

Ha en skön Helg !

Kram Tess