Ja kallt var det i går men vi envisades med att åka på en utflykt med barnen, så vi packade, hoppade in i bilen och åkte ut till Saltholmen, där vi tog båten ut till Donsö. Därifrån promenerade vi till Styrsö Bratten, där vi åt middag och sedan tog vi båten tillbaka till Saltholmen. Det var mysigt , men så in i bänken kallt, och det blåste, så det får nog helt enkelt bli en tur till när det är lite varmare och skönare.

Väl hemma blev det bad och pyjamas på och sedan mys i soffan till Melodifestivalen, Alicia somnade vid 19-tiden och Calvin höll sig vaken till 21 men sedan gick ögonen igen.

Idag har vi varit ute och fixat i trädgården och jag har pulat lite i stallet, krattat och gjort lite fint.Calvin har gissat bajset och gissade på kanin och det var ju helt riktigt eller snarare en hare. Han brukar ju spela ”Gissa Bajset” på Bollibompa saiten så han har koll på alla djurs bajs = ) Men idag hittade vi ju riktigt bajs.

Klockan 14.00 ska vi bege oss ner till Tvååker och ett ställe som heter Haborg, har ingen aning om vad det är men det är en gårdsbutik med Cafe, och det heter Haborg Djur och Kul för barn, så vi får väl se. Det är Tomas & Olga och deras två små killar Lukas och Adrian som vi ska åka med, dom hittar alltid massa små smultronställen som dom tar med oss till. Ett av dom ställena är Öströö Får Farm, som ligger någon mil utanför Varberg mor Ullared, ett helt fantastiskt ställe. Har ni inte varit där? Åk dit ! speciellt nu i april, då får man nästa alltid någon av de 900 fåren när dom ”lammar” (heter det så?) Ja,ja ni fattar får lam. Så kan man fika i trädgården och dessutom har dom en helt ljuvlig gårdsbutik där man kan hitta allt möjligt gott.

Nästa vecka är det dags att åka till Selma Spa, men inte förrän på fredag så det är några dagar kvar tills dess.

Ha en skön söndag !

Kram Tess

Hoppsan nu hamnade bilderna mitt i ? Konstigt !