En ny härlig dag, med solsken över vårt avlånga land. Jag älskar våren, det är den absolut bästa årstiden. När jag gick i skolan eller snarare på gymnasiet, så brukade jag skolka någon eller några eftermiddagar på våren, mest för att jag hatade att sitta inne när solen sken, jag led varje vår, jag ville ju vara ute och rida, inte sitta inne i ett mörkt klassrum och samma känsla infinner sig fortfarande, Jag hatar att sitta inne framför datorn på jobbet när det är fint väder ussh det är ångest, men det är ju så det är för nästa alla som jobbar, kanske jag skulle söka ett jobb där man får vara ute, men det finns ju för och nackdelar med det också, på vintern när det är svinkallt eller på hösten när det spöregnar och blåser på tvären, nej det är helt enkelt bara att gilla läget. Jag får passa på att njuta nu när jag är hemma och är mammaledig.

I går somnade barnen tidigt, Ja Calvin somnade i köket redan vid 18.30 och Alicia strax efteråt men i sin säng. Calvin satt och åt kvällsmat, Simon var ute och klippte häcken och jag skulle bara gå upp och ta på Alicia pyjamasen och när jag kommer ner, har Calvin gått och lagt sig på kökssoffan och somnat, så det vara bara att bära upp honom i sängen, ta av kläderna på med pyjamas och så var det klart.

I morgon ska jag åka till Tollred och hälsa på Jenna & Jennie och deras barn, ska bli jättekul, Jenna är en arbetskamrat från Hundratiden och Jennie är gift med Markus som jag jobbat i hop med i många år, först på Stendahls och sedan på Hundra. Härliga människor det där gänget från Hundra tiden. Vi umgås ju fortfarande väldigt frekvent med våra familjer.

På tisdag i nästa vecka ska jag åka och hälsa på en annan arbetskamrat från Hundratiden, Irene som fått barn, lilla Charlie, det ska också bli så kul att få träffas, hon är också en kär vän från den tiden.

Men först är det helg och då bär det av mot Sunne och Spa. Vi har planerat att åka runt lunchtid på fredag och jag hopas att bilen blir klar tills dess, den ska på service på torsdag, annars får vi helt enkelt pussla lite och kanske låna mammas bil till Sunne.

På Selma Spa har jag bokat en helkropps massage och en ansiktisbehandling och dessutom en kroppsbehandling så det blir fullt upp = ), men så skönt, kanske kommer man hem som en ”ny” människa med glimten i ögat (som i fotoalbumet).

Ut i solen med er som kan och njut ! Våren är här.

Kram på er !