Hemma igen efter en underbar helg på Selma Spa, Tack alla underbara människor som ställer upp och hjälper mig med hästarna, så vi kan åka bort och tack till Simons syskon med familj och farmor Maj för att ni tar hand om våra barn. Hoppas ni har sovit gott i natt = ). Simon ska sova i Calvins säng i natt har han sagt och det ska bli spännande och se om han genomlider det, kanske är det bättre att ligga dubbelvikt i en minisäng än att få alla inre organ söndersparkade. Calvin är helt vild, det går helt enkelt inte att dela säng med honom, jag brukar flytta ut till soffan och nu ska Simon flytta in till Calvin, så den lilla busungen kommer att få en egen dubbelsäng.

Idag har världens snällaste mamma varit här och tvätta alla fönster, hon é verkligen snäll. Vi var och hämtade Calvin i Trollskogen och honom kände vi knappt igen som vanligt, så det var bara att slänga alla kläder i tvättmaskinen.

I morgon ska vi träffa Irene och lilla Charlie det ska bli jättemysigt, på torsdag kommer Jenny Sandberg (vår bröllopsfotograf) och ska fota hemma hos oss, på torsdag kommer även Jenny och Wilmer ner från Mora och stannar över helgen. På fredag blir det besök hos farmor och på lördag är vi hembjudna till Neil, vad som händer då är det ingen som vet, vi ska träffas på Heaven 23 i Göteborg klockan 17, utan barn, det är allt vi vet.

Fullt upp med massor av kul helt enkelt, nu ska jag hoppas i säng

Sov gott mina vänner

// Tess