Nu är väskan packad igen, och i morgon lämnar vi barnen i Romelanda och åker vidare mot okända mål. Jag har försökt att spekulera om var vi ska, men jag har ingen aning.

Jag tror att vi ska åka norr ut eller kanske öster eller väster… hmm nej jag vet inte, men vi får se i morgon. Hotellnatt med god mat står på schemat i alla fall och det ska blir såååå skönt och mysigt, bara Simon och jag.

Som alltid när man ska i väg är det fullt upp innan vi ska åka, hästarna ska få mat, komma ut i hagarna, det ska mockas och fixas mat. Bilen ska packas, barnen ska ha mat och få på sig kläder. Det ska duschas och det ska fixas och trixas, så i morgon börjar dagen tidigt runt 05.30 snåret.

Idag har bilen fått på sina nya sommardäck, Lena har varit här en snabbis med sina två små flickor Isabelle & Mikaela och hälsa på. Jag och Calvin åt lunch uppe på Johannas, Alicia var också med, men sov sig igenom hela restaurang besöket. Ett besök på Lantmännen han jag med för att inhandla lite kutterspån som tagit slut och nu är det soffan som gäller.

Har titta lite till och från på Let´s Dance som står på på tvn, och där dök min och Simons danslärare Calle upp som hjälpte oss med vår bröllopsdans, han dansar med Molly Nutley.

Kan bara konstatera att Anton Hysen har en snygg rumpa och var sjukt duktig, han kommer att vinna hela skiten tror jag.

Det var det !

Ha en skön helg och var rädda om varandra

Tessan