..alldeles för mycket, så att min lilla hjärna inte riktigt hänger med. I går var minst sagt en hektisk dag och väldigt mycket pusslande. Klocka 09.00 skulle vi infinna oss nere vid Lilla Bommen och besöka advokaten på Wistrands och eftersom Calvin skulle lämnas på dagis och Alicia behövde barnvakt, kom mamma hit vi 8-snåret, körde Calvin till dagis och fick ta med Alicia in till min farmor som skulle på läkarbesök i Möndalsbro. Själv fastnade jag i trafiken och höll på att komma försent till mötet.. pust vad stressande.

Jag mötte upp pappa och Simon i Göteborg och vi fick en dryg timme med advokaten för att få lite information om vad som gäller vid expropriation som det så fint heter. När mötet var slut åkte jag till Mölndal och hämta upp Alicia i väntrummet hos Husläkarna, åkte tillbaka in till Göteborg och jobbet för att hämta min nya telefon, det tog en stund att föra över all information som var på min gamla telefon så vi var nog där en dryg timme och pratade med alla härliga arbetskamrater.

Sedan var det fullfart hemåt, alicia hade blivit hungrig vid den här tiden så jag fick helt enkelt stanna på Statoil och ge henne lite mat och en banan i bilen, sedan var åkte vi till Dagis hämtade upp Calvin och järnet till vårdcentralen där Alicia skulle på sitt första besök till tandläkaren, när vi kom fram hade båda barnen somnat i bilen, Alicia gick att väcka men Calvin vill inte vakna och när jag väl fick väckt honom var sur och grinig.

In till tandläkaren där båda barnen höll på att riva stället, Alicia öppnade skrivbordslådor och rev ut papper klättrade på stolar och satt inte still en minut, Calvin tjötade håll i skallen på både mig och tandläkaren, så hon var nog ganska glad när besöket var över och vi gick. Pust..

När jag väl kom hem vid 14.30 tiden, var dom här och städade ( hade jag glömt ) så det vara bara att sätta sig i bilen igen och åka ner till mamma(som inte var hemma) där rev ungarna ut alla leksaker som fanns och det är många, många, så när mamma kom hem från farmor såg hennes hem ut som ett bomnedslag.

Väl hemma igen var det bara att fixa klart i stallet ta en dusch och svira om och klockan 18.30 kom Monica och hämtad upp mig och i går kväll var vi på Harrys, nio glada töser och åt middag och var med på deras Quiz.

När jag gick och lade mig vid 23.30 snåret hade jag svårt för att sova, känndes som om jag hade glömt något mellan stallet och Harrys. hmmmm jag somnade tillslut och kunde inte komma på vad det var.

Klocka 03.00 vaknade jag och satte mig upp i sängen! jag hade kommit på vad jag glömt ! HERREGUD, JAG SKULLE JU STÄDA PÅ DAGIS !!! Jag hade glömt att STÄDA PÅ DAGIS. Simon sa till mig att sova jag kunde ju ändå inte åka dit mitt i natten eftersom jag inte hade någon nyckel, men gud sånt får man inte glömma.

Stackars barn och fröknar som får gå till ett smutsigt dagis i dag. Jag skickade ett sms till en av fröknarna vid 6-tiden och bad om ursäkt och undrade om jag kunde komma nu på morgonen och dessutom erbjöd jag mig att ta städningen ikväll med. Men Alex en av fröknarna hade kommit till dagis och förstått att jag missat så hon hade städat, Gulliga, Gulliga ja hon får få ett stort påskägg idag.

Idag ska jag försöka att komma i håg ALLT jag ska göra.

Ha en bra dag och Glad Påsk på er !

Kram Tess (den glömska)