Godmorgon alla glad, vist fick man ett stort leende på läpparna när man tittade ut och det var alldeles vitt på marken. Det konstiga är att Simon gick upp strax efter fem och då var det minsann grönt och skönt, sedan började det hagla när han var ute och sprang så när han var tillbaka och jag tittade ut igen fick man nästan en chock, VITT, VITT, VITT, NEJ, NEJ, NEJ ! Som tur är är det redan på väg bort, så innan lunch är det nog grönt och skönt igen = ).

I går kväll somnade barnen tidigt, Calvin hade varit i skogen med dagis och sedan var vi ute resten av eftermiddagen, så all frisk luft gjorde nog honom lite trött,han somnade i soffan vid 18.30 och Alicia lika så fast i sin säng, så det blev en lugn lång kväll.

Vi har tänkt att åka på en liten semester om två veckor (första vecka i maj) Det blir en halv vecka hemma med fix i trädgården, kosläpp och födelsedagsfirade och sedan hade vi tänkt att åka till Kolmården med barnen och titta på alla djuren och bo över en natt på Vildmarkshotellet. Men vi får se hur vi gör, det var ju inte direkt billigt, vi räknade ut att inträde i parken och boende utan mat och resa skulle gå på närmare 4800:- och då var det ett weekend erbjudande så vi kanske hittar på något annat i stället. Tips någon?

I går fick vi också hem papper från dagis där vi ska fylla i lämning och hämtning så nu börjar allt pusslande, herregud det är inte lätt att få i hop det, men om alla önskningar ska gå in så hoppas vi att det ska bli så att Simon hämtar och lämnar på måndagar och torsdagar och jag får ta tisdagar och onsdagar (då han oftast är ute och reser), sedan hoppas jag kunna vara ledig på fredagar. Då får barnen vara på dagis mellan 07.00 och 16.00 på Simons dagar och 07.00 – 17.00 de dagar jag hämtar, ussh man får redan dåligt samvete att dom ska vara på dagis så länge. Men det går helt enkelt inte att lösa på annat sätt, jobba måste man ju och om jag ska vara ledig en dag och kunna gå lite tidigare på tisdagar och onsdagar för att hinna till dagis innan dom stänger 17.00 så är det helt enkelt så det får bli. 75% är väl det man har rätt till att få jobba och jag tror nog helst att jobbet vill att man ska jobba 100% eller 120% men det funkar inte riktigt när man har små barn. Dessutom är ju barnen bara små en gång den tiden får man ju inte tillbaka. Min pappa jobbat häcken av sig hela vår uppväxt ( och hela sitt liv dessutom), han gick innan vi hade vaknat och kom hem efter att vi hade gått och lagt oss. Så vill jag absolut inte att det ska bli, nej, nej, nej, fel, fel, fel.

Ja vi får se hur det blir, det kanske blir så att jag får jobba varje dag.

Idag händer inte så mycket vi ska ta på oss och gå ut en sväng, Atlanta ska få sig en liten tur i kväll när Simon kommer hem, på torsdag är det utvecklingssamtal på dagis och efter det har jag lovat Calvin att vi ska åka bussen in till Kungsbacka, åka tåget in till Göteborg och i Göteborg ska vi åka spårvagn och gå på Mc Donalds.

På fredag kommer farmor Maj hit och jag hade lite planer på att åka ner till Öströö fårfarm eller till Ullared men vi får se vad vi hittar på. På lördag förmiddag eller söndag eftermiddag är det löshoppning hos familjen Sjöström och på söndag mellan 11.00-15.00 är det städdag på dagis.

Ha en skön dag

Kram Tess