Ja då var det söndagskväll igen, veckorna bara rusar fram. Barnen sover gott i sina sängar, Simon har precis kommit hem ifrån Sälen och är ute och springer och uppe i soffan sitter farmor maj och myser, med all rätt. Hon har varit här sedan i fredags och hjälpt mig med barnen, hon har tvättat och lagat mat och idag har hon dessutom varit med på dagis där det var städdag mellan 11-15.

I fredags tog vi oss en tur till Ullared, i går var vi ute och promenerade, var en sväng uppe på kyrkogården och satte lite rosor på min mormors grav, Jag var i väg på löshoppning med Atlanta som verkligen var duktig, nu börjar det bli högt för den lilla busen, men hon är tuff och orädd, så det ska nog bli bra.

I dag har vi varit på dagis och städat, vi har oljat utemöbler, damtorkat, tvättat stolar och bord medans andra har kört sand till sandlådan, byggt vindskydd och staket, vi har grillat korv och krattat, så nu är allt på dagis tipptopp. Barnen har haft jättekul dom har varit med och hjälpt till hela dagen.

Nästa vecka är det fullt upp igen. I morgon ska jag äntligen gå och klippa mig, på onsdag kommer Malin och Irene hit på lite lunch med sina barn, på onsdag ska Atlanta få skor på fötterna och stolprojektet ska även få sig en omgång på kvällen.

Calvin ska till tandläkaren på fredag och på lördag är det dags för årets fest med stort F.

Ulle & Håkan har fyllt 40 båda två så det det blir stort 80 års kalas. Barnen ska vara hos mamma och pappa. På söndag fyller Simons syster dotter Julia år och på måndag är det Simons tur att bli 38 jordsnurr. På tisdag en 1 maj är det dags för kosläpp och födelsedagskalas igen.

Så fullt upp är det allt.

Ha en skön kväll

Kram Tess