Idag är det dags för ett stort informationsmöte angående Onsalavägen på Kapareskolan mellan 17.00-19.00. Simon hinner nog inte hem från jobbet så det är jag och pappa som får gå. Förmodligen blir det inget nytt för våran del, men det känns bra att deltaga.

Wsp står det på bilarna som nu intagit gården för att utföra geologiska och tekniska mätningar, jag vet faktiskt inte hur länge dom ska vara här men det springer runt två människor med gula västar och mäter och gräver och slår ner pinnar. Tänk vad roligt om dom skulle få lite besök av älgen Helge… hahaha.

Idag står också besiktning av bilen på schemat, lite städning och annat som måste fixas, tiden går fort nu och idag är det bara två veckor kvar till operationen.

Det är mycket att tänka på när man ska vara borta när det gäller stallet. Det ska finnas foder och spån hemma, det ska ordnas med fodringar och annat. Atlanta ska ju på 3-års test den 24 och det ska putsas och tvättas och knoppas och packas inför det, så det måste jag gör innan vi åker. Post och blommor ska fixas och katten ska ha mat och komma ut och in, barnen ska vara hos mamma i alla fall dom första 5 dagarna så där ska det tvättas och packas och inhandlas blöjor och mat. Fullt upp med andra ord = )

Ha en skön dag !

// Tess