Solen visar sig från sin bästa sida idag från en klarblå himmel, kanske lite värme också så hade det varit helt perfekt.

I fredags var jag på en ansiktsbehandling på Haga Badet och anledningen till det var att jag hade ett presentkort, annars hade jag faktiskt inte gått dit, såååå jäkla dyrt, en ansiktsbehandling på 40 min inte alls utöver det vanliga kostade 895:- och då var man tvungen att boka 30 dagar innan annars blev det dyrare. Jaja.

När jag var klar på Haga Badet och lite lagom mosig i ansiktet mötte jag upp Simon i Göteborg och vi gick och åt middag och sedan blev det Bio, så mysigt bara Simon och jag.

Vi såg Get the Gringo, tror det var en action komedi med Mel Gibson, kanske inte den bästa film jag har sett men den var helt ok. Väl hemma igen vid 20 snåret hade Simons syster Malin anlänt och hon och Simons mamma Maj hade lagt barnen som sov gott, den blev en stund i soffan innan vi bestämde oss för att efter 21-snåret ta oss en långpromenad. vid 22.30 tiden när vi kom tillbaka hade jag fruktansvärt ont i mitt knä, och det var kanske dumdristigt att ge sig ut på en långpromenad när man knappt kan böja på knät utan går som en gammal tant som blivit stelopererad, men idag känns det bättre.

I går kom Simons syster Marie och kusinerna Oscar och Victor och hämtade Calvin som fick följa med dom på utflykt, vid 20.30 i går kväll kom han hem levererad igen. Tack gulliga det var verkligen uppskattat.

Atlanta har varit på sin sista löshoppning inför tre-års testet som är den 24 maj och hon skötte sig bra. Jag trodde att hon skulle stå i mot lite med tanke på att hon blev lite osäker förra gången men hon var sig vanliga jag.

Katten släpade precis in en Svala som flög runt i vardagsrummet och tyvärr han jag inte få ut den innan den fastnade i kattens gap, så nu har jag jagat katten runt hela huset och nu sitter den under soffan och smaskar, fyyyyy vad äckligt. Fattar inte varför den ska släpa in allt, det är möss och sorkar, fåglar och grodor. en dag kom hon med en orm som tur var var dörren stängd då, ormar är det värsta jag vet, jag får kalla kårar längs ryggraden bara jag tänker på dom.

Dags att gå ut och ta tag i dagens uppgifter som består i att åka till handelsträdgården och köpa lite blommor till altanen och plantera, sedan blir det lunch ute och sedan bär det av ner till Gottskär där det ska ätas glass i stora lass. Vi har nämligen hört ryktet om att Sommarkiosken har öppnat smiley

Ha en skön söndag i solen

Kram Kram