Tur att man har och göra så man får tänka på annat i bland. Stackars barnen sitter ju i vår grushög ( ja, skithögen jag körde sönder bilen i ) och försöker göra sandslott, det blir ju inte så bra, det går liksom inte att göra något med gruset det bara faller i sär. Så nu ska det bli en efterlängtad sandlåda, så kanske bilen får vara fin också och grushögen får gärna försvinna = ) Dessutom ser barnen ut som damråttor varje eftermiddag när dom varit i grushögen och åkt på rumpan nerför högen rakt ut på grusvägen.

Jag hittade en jättefin sandlåda på nätet med ett litet altandäck på ena sida där det är små luckor som går att öppna och där kan man förvara alla spadar, krattor, hinkar och bilar.

Den blir trekantig och ska vara nedanför barnens lekstuga så man kan se dom från huset.

Den som hade byggt sandlådan hade dessutom fotat under bygget, så det var toppen att bygga efter. Se här http://www.styleroom.se/album/26487

I morgon hoppas jag kunna ta med mig barnen och åka och hyra en släpkärra, åka till Särö Trädgård och köpa sand. Kanske inte det billigaste stället, men det är nära och ett släp fyllt med sand kostade 250:- så det var ändå överkomligt.