Då närmars sig dagen vi väntat på och våndats över i snart ett år, i morgon bitti lyfter planet mot Arlanda med slutdestination Akademiska sjukhuset i Uppsala. Vi ska vara där klockan 11.00 och innan dess ska vi till labbet och ta massa prover. Vad som händer efter det vet vi inte riktigt. Vi vet att Simon någon gång under onsdagen den 23 maj ska sövas och opereras men vi har inte fått någon tid ännu. Jag hoppas att det blir tidigt på morgonen men vi har förstått att det lika gärna kan bli på natten.

Eftersom Simon kommer att behandlas med varma cellgifter kommer han att ligga på ett eget rum när han kommer upp på avdelningen och man kommer att kunna besöka honom vilken tid som helst på dagen men, vanliga besökstider är mellan 13.00-19.00 varje dag. Sedan kommer han kanske att vara såpass dålig att han inte orkar ta emot besök den första tiden.

Jag kommer ju om allt har gått bra och om det känns bra, flyga hem en snabbis på torsdag morgon för att åka ner till Plönninge och visa min 3-åring Atlanta på treårs testet, en dag jag väntat på i tre år och typiskt så krockar det. Men samtidigt känns det skönt att ha något annat att tänka på och fokusera på. Jag vet ju att om jag bestämmer mig för att stanna, så finns det ett helt underbart gäng här hemma som kommer att fixa allt från att göra i ordning hästen, knoppa och tvätta, lasta henne och köra ner henne till Plönninge visa henne i alla moment, köra hem henne och se till att allt blir toppen, så jag är inte det minsta orolig för att det inte ska gå bra om jag beslutar mig för att stanna hos Simon.

Tack alla gulliga som ställer upp och gör det möjligt att fixa det så här.

Om jag åker hem går flyget tillbaka 06.00 på fredagsmorgon och sedan kommer jag troligtvis att stanna fram till måndag, sedan blir det några dagar hemma med barnen och vårsoaré på dagis, och sedan skulle jag tro att jag åker upp på torsdagen igen. Men vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu är det dags att ta tag i all packning, Ärtan ska lämnas idag och barnen ska till mamma och pappa och i kväll blir det mer packning så det är fullt upp !

Jag ska se till att hålla er uppdaterade om läget så fort jag kan och det går bra att skicka sms och meddelande på Facebook jag läser allt, men kanske inte alltid har tid att svara alla. Eftersom man inte får ha telefonen på på sjukhuset så blir jag kanske svår att nå den vägen, men som sagt lämna gärna ett meddelande så ska jag försöka att höra av mig.

Ha en riktigt skön söndag i värmen min vänner och tänk på att var rädda om varandra.

Kram Tess