För en kvart sedan ringde Haile och meddelade att operationen var över och det har gått bra. Det tog fem och en halv timme. Man har plockat bort fem till sex stycken små ”knottror” mellan 2 och 3 millimeter stora, tre stycken vid den borttagna blindtarmen som också är spridningsstället, sedan hade man hittat en nere i bäckenet, en vid ändtarmen och en på tunntarmen, alla är borttagna och resten av buken är helt ren. Han har inte behövt lägg upp någon stomipåse utan Simon klarade sig från det, vad det gäller naveln så vet jag faktiskt inte hur det gick, men det skiter jag i just nu, jag är såååå lycklig men kan inte sluta gråta. Det känns som om den största stenen någonsin har lämnat mitt hjärta.

Just nu känns bara allt så oerhört skönt, jag känner mig som om jag blivit överkörd av en ångvält men det gör inget det spelar ingen som helst roll just nu.

Simon kommer att ligga nersövd runt fyra till fem timmar till och jag ska om någon timme ringa till intensiven och se om jag kan få komma förbi i kväll och bara se honom och säga hej !

Kära vänner jag vill bara tack er för allt stöd alla sms, tankar, telefonsamtal och annat och säga att jag är så tacksam för er omtanke.

Idag är det en riktigt bra dag !smiley

Kram Tess