Det händer ju faktiskt masa annat också även om all fokus ligger på Simon och det där sjukhuset som man sitter instängd på den mesta delen av tiden.

I Torsdags morse flög jag ju hem för att sätta mig i bilen och köra ner till Plönninge i Halmstad för att visa hästen. Dumt kan säkert många tänka, flänga hem för en sådan sak och det kan jag ju kanske också tycka, men jag kände att det var min plan redan från början att om operationen hade gått bra skulle jag försöka komma hem, mest för att komma i från sjukhuset och få göra något annat, för en gångs skull släppa oron och bara träffa lite glada människor och umgås och dessutom visa min häst som jag vänta på i tre år.

Lilla Atlanta skötte sig helt exemplarisk hon var så duktig, men fick kanske inte dom bästa betygen man kan få med det gör inget hon hoppade fantastiskt fint men råkade riva två gånger och hon fick hoppa ganska många språng så jag tror hon blev lite trött, vara av betyget hon hoppade till sig 7-8 på löshoppningen.

Däremot gick det riktigt bra för Ulle och Marions häst ”Solan” som vi också visade hon fick riktigt bra betyg och blev direktkvalad ner till Flyinge både som hopp och dressyr häst så det var riktigt roligt.

Så här i efterhand kommer jag knappt i håg att jag har varit där konstigt, hjärna var nog inte riktigt med, kände mig oerhört trött och sliten och någon påpekade att jag såg helt blek och grå ut och så är det säkert, så det var lite balsam för själen att komma ut och få lite sol på näsan.

Tack alla som hjälp mig, Tack alla i stallet som badat och gjort Atlanta så fin, tagit in henne från hagen osv så att allt var klart när jag kom från flygplatsen.

Tack Liselotte för att du åkte med mig i bilen och tack Tony och Ulle för allt ni hjälpt mig med i samband med treårs testet.

Tack Marion för att du finns och prata med och tack Anita för fikat det var så gott att få i sig lite mat imagen, något som varit si och så med den sista tiden.

Jag får summera torsdagen som en väldigt lyckad dag och väl behövlig så jag är glad att jag åkte hem.

Kram Tess

Här är några kort på stjärnorna = )