Igår var vi runt på lite sightseeing i Uppsala, medans Simon behövde vila lite på sjukhuset. Uppsala är en fantastiskt fin stad. Det blev en sväng upp till Slottet, ett besök i stadsträdgården och en lunch på stan.

Simon mår bättre och bättre för varje dag och det är kul att se att han gör stora framsteg. Nu på morgonen fick jag ett sms med en bild på en stor thekaka med ost som han skulle äta till frukost, i går åt han dessutom en liten, liten bit lasagne.

Haile var inne i går kväll innan vi lämnade sjukhuset och meddelade om han inte drabbas av någon infektion och om dom vita blodkropparna håller sig i schakt, och att magen kommer i gång som den ska så är det kanske möjligt att han kan få flyga ner till Varberg redan på fredag nästa vecka.

Han har fortfarande en dränageslang kvar från magen, katetern sitter kvar, epiduralslangen sitter kvar i ryggen och han har en portacat in i halsen som förser honom med vätska och näring, men från 14 slangar ner till 4 så känns det skönt att det minskar.

Han kunde sitta uppe en stund medan vi var där i går och är nog lättad över att det är över.

Igår kväll var vi ute och åt lite middag och tog ett glas rosé och nu ska vi springa ner till frukosten och sedan vidare till sjukhuset innan bilen går hemåt mot Göteborg.

Kram,Kram Tess