Maj månad börjar gå mot sitt slut och idag var det vårsoaré på dagis, klockan 16.00 var det dags att inta sina platser och strax därefter kom alla barnen tågandes i trädgården och sjöng sånger dom hade lärt sig under hela året. Det hela avslutades med att vi alla tillsammans sjöng ”Den blomstertid nu kommer”. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är något visst med den där Psalmen, jag får rysningar över hela kroppen när jag hör den, också blir man sådär lycklig på ett härligt sätt, idag började jag dessutom gråta, men det är nog bara för att det har varit så mycket det sista.

Det bästa av allt som gjorde mig extra lycklig idag, vara att Simon fick vara med och se Calvin sjunga och äta tårta på sin vårsoaré på dagis, jag smugglade med mig Ipaden och kopplade upp via Skype, så han var med oss från sjukhussängen på Akademiska nästan hela tiden.

När skön sången var färdig väntades det tårta i stora lass, på dukade långbord i trädgården med svenska flaggor och syrener på borden åts det tårta som aldrig förr, jordgubbstårtor av alla möjliga slag, det var kladdkakor och chokladtårta, det fanns hallontårtor och tårtor med bananer, ja nästan lika många tårtor som det fanns barn. hmmm det var mumsigt !

Här kommer några bilder från Vårsoarén idag !

// Kram Tess