Nu är jag här igen, på Landvetter flygplats för att bege mig till Uppsala och Akademiska sjukhuset och förhoppningsvis blir det för sista gången. Mitt hotell i natt blir en skön tältsäng på sjukhuset bredvid Simon. Gulligt att jag får sova över!

Jag har haft telefonkontakt med Simon under dagen idag och han verkar fortfarande vara vid gott mod, men är orolig över att bli sjuk, så alla ni som har tänkt att komma och hälsa på oss när Simon kommer hem till Kastanjegården så småningom, vill jag be extra mycket att tänka er för. Känner ni er inte till 200% friska så avvakta, barnen är ju värst, det har vi själva fått erfara då dom inte behöver vara speciellt dåliga för att föra vidare en smitta som kan vara förödande.

Han har fått lära sig att ta sprutor på sig själv och jag antar att det är blodförtunnande mot blodproppar som har får. Sprutorna ska tas i låret under en tid framöver. Planet hem mot Göteborg och Varberg skulle gå vid lunchtid i morgon, men vi vet inte helt säkert ännu.

Jag hoppas att kunna avlägga en lite lägesrapport när jag kommer upp i kväll, men vi får se hur trött jag är och hur sent det blir.

Vi hörs snart igen !

Kram, Kram Tess