I sista stund blev det ändrade planer och det bestämdes att Simon skulle få flyga ner med samma plan som det lilla barnet som är hjärtsjukt. Dom kommer att mellanlanda i Göteborg och släppa av barnet som ska till Sahlgrenska och sedan flyga Simon vidare ner till Halmstad och därifrån blir det ambulans. Själv sitter jag åter på Arlanda och väntar på mitt flyg som går 11.25.

Eftersom det blev ändrade planer i sista stund fanns det inte plats för mig ner, men det gör inget, huvudsaken är ju att det lilla barnet och Simon kommer tryggt ner dit dom ska.

Jag han ner till Cafe Fågelsången och fick inhandlat två stora tårtor till personalen och när jag ovetande kom tillbaka till sjukhuset var det full panik, bråttom, bråttom. Simon hade duschat och jag hjälpte honom på med dom fantastiska stödstrumporna och ett par mysbyxor. Dr Haile kom förbi och undrade om vi hade några frågor, han sa återigen att allt kommer att gå bra. – ”och det säger jag inte för att ge er förhoppningar, jag menar det verkligen”. Simon tackade honom för att han räddat livet på honom och det blev lite känsloladdat, jag fick en tår i ögat och en klump i halsen som så många gånger tidigare under den här ”resan” Vi fick varsin stor kram av Haile som önskade oss lycka till innan han gick, det blev mer kramkalas med sjuksköterskor och undersköterskor innan tjejen som ska flyga ner med Simon kom och hämtade upp honom.

Så nu är han på väg mot rätt håll !

// Tess

Här kommer några bilder från Simons sjukhusvistelse i Uppsala, både innan och efter operationen.