Idag har familjen Lorentsson/ Karlsson varit här och hälsat på, barnen har lekt och busat och det blev lite pizza och rabarberpaj. Killarna har titta på EM och planerat semester ihop.

Som det ser ut blir det en två dagar på Astrid Lindgrens Värld och en dag på Borås djurpark. Det ska bli sååå roligt och jag ser verkligen fram emot det.

Jag och barnen har varit och handlat och det är bannemig inte det lättaste att åka och handla mat med dom två små ligisterna, Calvin skulle prångt ha en liten barnkundvagn och Alicia skulle gå själv, ja ni fattar ju själva. All mat fick inte plats i vagnen till att börja med, Alicia låg vid flera tillfällen på golvet och trilskades, Calvin blev sur för att han inte fick köpa 10 bananer i stället för 4 och när vi stod och diskuterade det, snodde Alicia två vindruvor bakom ryggen på mig. Så när jag äntligen kommit till kassan med två barn en barnkundvagn överfull med varor och resten under armarna, kom jag på att jag glömt knäckebröd, tillbaka igen med båda barnen, då tar Alicia en Hönökaka och biter igenom plasten, så då får jag köpa den med. När vi ska lägga upp varorna på bandet, börjar dom bråka om vem som ska lägga upp vad och tillslut ser jag ändå ett slut på shoppingrundan, medans jag packar ner varorna i kassarna kryper Alicia in under kassan och försvinner, när jag fått i alla varor böjer jag mig ner och ska leta efter mitt barn, då ser jag att hon sitter där och äter på cocktail tomater som någon tappat. Pusst, med två fulla kassar och två blöjpaket och en unge på armen och en i syne lämnar vi affären till allas lättnad… skam den som ger sig ! nästa gång ska jag ordna barnvakt och handla för en månad framöver minst.

Skönt att Simon hemma även om jag nu har två små barn och ett stort att ta hand om. Men jag hoppas att jag sköter mig, tycker jag inte gör annat än att lagar mat, bakar, tvättar, byter blöjor, byter kläder, lagar mat och lägger barnen och lagar mat och lagar mat. Jag hatar att laga mat, ussh vad det är tråkigt fy ! jag önskar att jag tyckte det var roligt som många gör, men nej, det är bara ett nödvändigt ont som måste göras två gånger om dagen och tar massa dyrbar tid, så ser jag det.

Här kommer några kort på busbarnen, världens gulligaste Mikaela och Isabelle som var här idag.

Kram på er !

Tess