Idag har varit en bra dag, jag, mamma och barnen åkte tidigt i morse ut till sommarstället på Rörtången, det ligger inte lång från Marstrand. Där har min farmor och farfar så länge jag kan minnas haft en liten sommarstuga uppe på berget med den mest fantastiska utsikt man kan tänka sig. Vi var ofta där när vi var små, syskon och kusiner. Nu när farfar inte längre är i livet och farmor inte riktigt orkar med allt, är det pappa och hans syskon som har det tillsammans.

På Rörtången turas man om att hålla det fint och dessa veckor är det vår tur. Mamma och Calvin har planterat blommor och rensat rabatter och städat inne i huset och i källaren, själv har jag klippt gräset och sedan kört alla kanter med en grästrimmer och tagit ut trädgårdsmöblerna. Barnen har gungat, blåst såpbubblor och lekt. ( utan att bråka) Vi åt lunch och innan vi åkte hem vid 16-snåret åt vi jordgubbar, så gott !

På vägen hem åkte jag förbi mina hästar på betet och pussade på dom, längtar faktiskt lite efter dom. Älskade Ärtan kom i galopp när jag hoppade ur bilen och ropade på henne, henne har jag inte sett sedan vi lämnade henne där den 20 maj. Tjocka och goa verkade dom ha det underbart i gröngräset i alla fall.

Här kommer några kort från Rörtången !

Ha en skön kväll !

Kram Tess