Ja, det går ju så bra allt så det vore väl konstigt om det fick vara så, Simons levervärden fortsätter att skjuta i höjden och läkaren på Varberg verkar väldigt engagerad, han ringer hit i tid och otid och undrar hur Simon mår, påminner honom att gå och ta prover, ringer och meddelar att han går för dagen och att provsvaren kommer i morgon bitti. Måste säga att dom där läkarna växer nog inte på träd som är så måna om sina patienter.

Simon har fått en ny tid till en läkare på medicin den 28/6 för att utreda detta.

Dessutom har en en telefontid med Haile på Akademiska den 18/6

Simon var uppe på Vårdcentralen i går och tog fler prover och dessutom la man om plåstret på magen, då det hade läckt igenom lite på två ställen, på dessa ställen hade såret gått upp så man har tejpat dessa ”hål” och satt på nytt plåster.

Simon tycker att han mår bra och jag hoppas att det stämmer, man blir ju så orolig när det blir så här. Jag hör mig själv fråga säkert hundra gånger om dagen: ”Hur mår du? ” och jag är lika livrädd för svaret varje gång. Jag tycker han ser lite klen ut och det är kanske inte så konstigt.. Stödstrumporna är på och sprutorna tas varje kväll.

Annars är det nog inget nytt i det här ärendet

// Tess