Jag och Simon låg vakna sent i går kväll i sängen och lyssnade på Anja Pärson som var sommarpratare i P1 på midsommardagen, vilken tjej! Har ni inte lyssnat på henne? gör det ! Det var väldigt tänkvärt http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=5126886

Vinjetten till programmet ”sommar, sommar” får mig att tänka på semester, sol och nytvättade lakan på ett tvättstreck av någon anledning. Så det får helt enkelt bli vår kvälls tradition att ligga i sängen innan man somnar med fönstret öppet och lyssna på sommarpratare. I kväll blir det nog ingen för Simon tittar på fotboll men i morgon blir det David Helenius.

Idag har Ulf, Malin och lilla Moa varit och hälsat på, vi har slappat ute på altanen i soffan i solen, ätit lite pizza och fikat och bara haft det sååå mysigt. Vi måste ses oftare helt enkelt. Barnen har lekt och busat som vanligt och kvällsmaten hamnade mer i hår och ansikte än i munnen, så det blev rätt ner i badkaret för båda två innan sängdags. Simon tog sig en promenad och när han var tillbaka tog jag mig en tur, så skönt. I morgon blir det nog en tur ner till Varberg och Apelviken vi tänkte kanske bada lite om vädret är bra och så kan Simon ta sitt läkarbesök på vägen hem, kan ju inte bli bättre.

Ha en skön kväll

Kram Tess