Ja, herregud vilket härligt gäng dom är familjen Lorentsson/Karlsson, vi var och hälsade på dom i går och hade en kanonmysig dag om avslutades med dans i vardagsrummet till ”Jag är en astronaut” barnen var helt tokiga och det slutade med att vi hela vägen hem fick lyssna på just ”Jag är en astronaut”. Jag och Lena, Alicia och Mikaela var på Stora Holms Säteri där hade dom utförsäljning på Nyblom & Kollén, åhhh så mycket fint det fanns och allt var det 50% på. Jag köpte ett lapptäcke i grönt till Calvins säng, några vimplar, förkläden till barnen, kuddfodral och servetter. Lilla Mikaela sov gott i vagnen nästan hela besöket medans Alicia som vanligt levde rövare i hela butiken, tillslut tog snälla Lena hand om henne så jag kunde shoppa klart. Killarna, Calvin och Bella var på Aeroseum och verkade vara nöjda när vi sammanstrålande i Skogome. Det grillades och lagades mat och det var så gott med mat i magen och resten av kvällen vet ni redan….. Jag är en astronaut..

Idag har jag släppt ut hästarna och sedan har vi varit nere och spenderat nästan hela dagen på bryggan hos mamma & pappa. Pappa var snäll och köpte 15 liter jordgubbar på Coop i går (dom hade ett erbjudande en hel låda för 150:-), så jag har, i nästan tre timmar med Simons hjälp, ”snoppat”, skurit och fryst in alla jordgubbar, jaja några har hamnat i magen förstås. Vi tog en promenad till Hamnkrogen vid 16-tiden och åt middag och efter det blev det glass i hamnen och en sväng för att titta till båten. Lilla Calvin somnade på Hamnkrogen med sin hamburgare i handen, så det blev ingen glass till honom eftersom det var helt omöjligt att väcka honom.

I morgon åker Simon och Calvin till Rom (Orust) för att hälsa på farmor, fastrar och kusiner, jag och Alicia är hemma, då Anticimex kommer på tisdag och det är en hel del kvar att städa och packa, dessutom ska hästarna ha mat och ut i hagarna. Kanske åker vi upp och hälsar på en sväng, men det är lite långt att bara åka över dagen 12 mil dit och 12 mil hem och Alicia är ju inte jättenöjd med att sitta i bilen, så det blir mer jobbigt än roligt när hon är med.

Vecka 28 kommer min bror ner med sin familj från Mora och det ska bli jättekul, vi ses ju inte så ofta med tanke på avståndet, då ska jag och Jenny koppla på hästtrailer och åka i väg på ”Loppisrunda” i vårt avlånga land, det ser jag verkligen fram emot.

Ha en mysig kväll !

Kram, Kram Tess