Hemma igen från Stockholm, konserten var jättebra men jag förstod att om jag hade varit ett riktigt Pearl Jam fans, så hade det förmodligen varit det bästa jag någonsin varit på. Högsta betyg av publiken och av recensenterna. Resan hem gick bra, lite åksjuk men inte som på vägen upp. Väl hemma i Göteborg igen åkte vi norr ut mot Romelanda för att hämta upp Alicia hos Simons syster och sedan styrde vi kosan mot Onsala, stannade till hemma på Kastanjegården för att fodra hästarna, hämta badkläder och sedan vidare ner till Gottskär och mamma och pappa. Hemma hos mamma och pappa fanns också min bror, han sambo Jenny och två av deras tre barn Wilmer och Alwar, det var bara Melker som saknades, men han var hos sin pappa.

Där var maten klar när vi kom och sedan blev det bad i den vedeldade badtunnan, Alicia somnade vid 21-tiden och Simon och Calvin en timme senare i Sjöboden nere på bryggan och när vi övriga hade badat klart vid 23-snåret, bestämde vi att stanna över natten.

Jag, Simon och Calvin sov i sjöboden med dörren på vid gavel hela natten, det är en fantastisk utsikt över fjorden när solen går upp tidigt på morgonen, fåglarna kvittrar och havet är som en spegel.

Idag har vi varit nere i Varberg i Apelviken, det blev inte så mycket bad eftersom det blåste ganska kallt, men fika och bus i sanden han vi med innan det började regna. Nu har jag slängt mig på soffan, barnen sover sedan 19-tiden, Alicia var inte helt kry, hon hade lite feber och Calvin var så trött att han somnade innan han hade lagt huvudet på kudden. Simon är ute och springer hör och häpna, dessutom står regnet som spö i backen, så han lär nog se ut som en dränkt katt när han kommer tillbaka.

I morgon kl.08.00 ska jag hämta upp Jenny nere hos mamma och pappa och sedan ska vi bege oss på en antik och loppisrunda, ska bli sååå roligt, vi satsar på att åka söder över och kanske lite öster ut , men vi får se var vi hamnar.

Vidare i veckan åker jag till Falsterbo på fredag morgon och det blir en dags utflykt för att sedan vara hemma i helgen och tvätta och packa inför måndagens Danmarksresa.

På lördag kväll är det dags för konsert igen och denna gången är det Kent, jag ska få följa med Marion och det ska bli jättemysigt.

Här kommer några kort från bad på Tjolöholm, Apelviken och annat som hänt i veckan, tyvärr glömde jag kameran hemma när vi var i Stockholm = (