Igår var det dags för Falsterbo som jag i villan på fyllan bokade in hos Ulle förra fredagen på vinkvällen. Det visade sig vara ett bra drag, då Falsterbo bjöd på strålande solsken, massa fina hästar och tävlingar, men framför allt var det fantastiskt roligt att Sveriges landslag gick och vann Nations hoppningen, Superligan. Jens Fredricsson gjorde två kanonrundor med lilla Lunatic och när det blev omhoppning var det han som såg till att vi alla fick höra den Svenska nationalsången efter att ha ridit i mål felfritt med hela tre sekunder till godo på England.

Jag kan bara konstatera att det var värt att gå upp 04.30 för att ta sig dit och sent hem i går kväll blev det med, men 60 mil går fort när man har trevligt sällskap !

I kväll är det dags igen, (ja jag vet det är mycket nu men det är bara roliga saker, vila får man göra i graven) Då är det Kent i trädgårdsföreningen som står på schemat, Jag ska hämta upp Marion vid 18.30 snåret och sedan blir det en bit mat innan konserten, så det blir nog sent idag igen och i morgon blir att packa inför Danmarks resan på måndag.

Hoppas ni alla har en skön sommar och semester trotts att vädret kanske inte visar sig från sin absolut bästa sida, men så är det i bland.

Kram Tess