I går var vi hembjudna till familjen Crook som bor i Björkris i Kungsbacka. Hela ”Hundragänget” som vi brukar kalla det. Det är ett gäng arbetskamrater till mig från tiden vi jobbade på Hundra Reklambyrå tillsammans, nu är vi väldigt goa vänner och umgås med våra familjer flera gånger om året och har gjort de senaste åtta åren och nu är det massa barn med också, vi jobbar inte längre i hop och några har flyttat på sig, men det spelar ingen roll vi kommer att hålla i hop i vått och tort känns det som.

Det är svårt att få ihop schemat för sex familjer men vi tråcklar och tråcklar till vi hittar ett datum som alla kan, för alla vill vara med när vi ses. Det är alltid lika trevligt och varje gång vi ses, säger vi – vi måste ses oftare !

I går var var familjen Crook värd för festligheterna som började kl.15.00 med fika och sedan blev det poängpromenad med temat USA och efter det grillades det hamburgare och till det allt man kan önska sig, det dracks vin och öl och tjatades och bästa av allt vi kunde sitta ute hela kvällen. Jag och Simon tog en taxi hem och var nog hemma vid 1-snåret.

Tack alla underbara för en fantastiskt härlig och rolig kväll som innehöll massa skratt och mycket kärlek som vanligt.

// Tessitess

P.s Svea dricker inte Budweiser, det ser bara så ut smiley