Visst är det skönt med semester och vår semester har ju blivit lite annorlunda i år, men väldigt bra. Vi har ju inte bokat in något eftersom vi inte visste hur Simon skulle må, men det har snarare varit en fördel, vi har spontant bara packat och åkt när vi har känt för det, och nog är det så att det har blivit minst lika bra oplanerat och utan förväntningar. Dessutom har det varit möjligt att åka nu när mina hästar inte är hemma utan är på sommarbete, det är första gången sedan jag flyttade hit för 15 år sedan som jag inte har någon häst i stallet. Det känns så konstigt, även om det är lite skönt.

Kan man bli utbränd på semestern? tror aldrig vi har gjort så mycket någon sommar, men vi känner nog att vi måste passa på nu när vi båda är hemma och det kanske är sista sommaren som det kommer att vara så, sedan jobbar vi båda, barnen är på dagis och vi har fem veckor semester på hela året.

I lördags var vi nere på Tjolöholm hela dagen, även om vädret kanske inte var det bästa är det så mysigt där nere. Jag har sagt det förut och säger det igen, har ni inte varit där åk dit!

I Söndags åkte jag och Calvin ner till Ullared och inhandlade lite förnödenheter till vår lilla sommarfest som vi tänkt att ha, kundvagnen fylldes mest med plasttallrikar, plastglas och plastbestick, men även lite tvättmedel, diskmedel och annat som bara åkte med i bara farten.

På lördag är det dags för Bruce Springsteen och innan dess tänkte vi ta en sväng med båten i morgon då solen ska skina från vår himmel. På torsdag ska Calvin klippa sig och även jag, ska bli skönt.

// Kram Tess