Ja gud så dumt det blev igår. I torsdags kväll åkte Simon och Calvin upp till Rom och eftersom jag har hästar att fodra bestämde jag mig för att stanna hemma med Alicia.

På kvällen bestämde jag mig dock för att åka upp tidigt, tidigt på fredags morgon och stanna över dagen. Det är ju en bit att åka, närmare bestämt 12 mil en väg och eftersom Alicia inte tycker det är så kul att åka bil är det något man överväger många gånger innan man bestämmer sig för att åka.

På torsdagskvällen packade jag bilen och på fredags morgon hoppade vi in i bilen, fodrade hästarna och åkte förbi Majgården och handlade färskt bröd med oss upp till frukost. En och en halv timme senare körde vi in på gården på Rom. Vi åt frukost och hade det jättemysigt. Sedan skulle barnen hoppa studsmatta och då blev jag och Simon ovänner, det blir man ju ibland så är det ju, och så är det för alla och dom som säger att deras förhållande alltid är rosenrött dom LJUGER så är det bara. Hur som tyckte jag att det inte var kul att vara kvar och med mitt just då dåliga humör så satte jag mig i bilen med Alicia och åkte hem igen. 24 mil för en frukost, dumt som bara den.

Hur som hade jag och Alicia en jättemysig dag nere på stranden på Finnasand och vi avslutade dagen med en glass på bryggan nere i Gottskär, sedan blev det bad och mys i soffan.

Idag ska vi lämna barnen hos mamma och pappa och bege oss in till Göteborg för en middag och sedan blir det konsert på Ullevi. Såg på vädret att det ska hällregna hela kvällen och dessutom dra in ett åskoväder och just då grämer jag ihjäl mig för att jag blev övertalad att byta dag från fredagen till lördagen (igår var ju en helt underbar kväll) bara för att få bättre sittplatser.

Annars är det jämna plågor, mitt knä är för tillfället hyfsat bra, däremot är den jäkla armen helt ”out of order” och dessutom har jag fått så fruktansvärt ont i foten(vet inte varför) men det blir nog bra någon gång.

Ha en skön lördag !

Kram,Kram Tess